بعد از شام: آموزش تهیه دسرهای خوشمزه!

دستور پخت و نحوه آماده کردن دسرهای خوشمزه ای که می توانید برای خوردن بعد از شام تهیه کنید

بعد از شام: آموزش تهیه دسرهای خوشمزه!

دستور پخت و نحوه آماده کردن دسرهای خوشمزه ای که می توانید برای خوردن بعد از شام تهیه کنید

طرز تهیه دسر نوتلا: یک دسر کاکائو خامه ای بی نظیر و ساده!

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و آسان هستید که بعد از یک شام مفصل شما کاملا راضی کند، این راهنمای تهیه دسر نوتلا را بخوانید! نوتلا که یک شکلات صبحانه است با ترکیب شدن با خامه و پنیر خامه ای، یک دسر بی نظیر ایجاد می کند که خوردن آن هر کسی را راضی خواهد کرد. نوتلا با عطر و طعم غنی و بافت صاف خود، ماده اولیه عالی برای ایجاد دسرهای خوش طعم است.
در این آموزش کوتاه تهیه دسر، من یک روش ساده برای تهیه دسر نوتلا مورد علاقه خودم را با شما به اشتراک می گذارم تا بتوانید در کمترین زمان با ترکیب کردن چند ماده اولیه ساده یک خوراکی خوشمزه تهیه کنید.شما حتی می توانید نوتلا خانگی خود را هم درست کنید. پس پیشبند خود را بردارید و آماده شوید تا از دسر شکلاتی بسیار خوشمزه ای که قرار است درست کنید لذت ببرید!

  

 

مواد مورد نیاز برای تهیه دسر نوتلا

  1. فنجان نوتلا
  2. 1/2 فنجان خامه غلیظ
  3. پودر قند 1/4 پیمانه
  4. 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  5. 200 گرم پنیر خامه ای

دستور تهیه دسر نوتلا

  1. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای را بزنید تا یکدست شود.
  2. نوتلا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. پودر قند و عصاره وانیل را به تدریج اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
  4. خامه غلیظ را به آرامی در حالی که با سرعت کم هم می زنید، بر روی آنها بریزید تا کاملا جا بیفتد.
  5. مخلوط ایجاد شده را با قاشق در کاسه های کوچک یا لیوان های شیشه ای بریزید و قبل از سرو حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
  6. اختیاری: قبل از سرو می توانید کمی خامه، یا چند دانه انار، یا حتی فندق خرد شده روی محتویات کاسه ها بریزید و از طعم بی نظیر این دسر لذت ببرید!
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد